9 Petua Nak Berjaya Dalam Forex!

Kenapa mereka jadi jutawan Kenapa mereka jadi kaya Kenapa mereka berjaya semua kerana 9 petua ini Jika anda amalkan 9 petua ini dalam diri keberangkalian besar kejayaan milik anda 1: Rancang apa yang anda plan 2: Berkawan dengan orang yang berjaya 3: Jauhkan diri dengan orang-orang berfikiran negetif 4: Belajar teknik forex yang sudah terbukti…

Continue Reading →

[Tips Forex] Tak Yakin Nak Trade!

Nak jadi trader nak keluar dari masalah kewangan Tetapi tak yakin Ikut tips ini: Belajar demo kemudian fokus pada teknik yang telah diajar kami dan mereka guna teknik tersebut jana 5 angka setiap bulan bergantung pada modal trading.. Modal besar untung besar Modal kecil untung kecil Belajar dapatkan rentak sebelum trade real akaun.. Kalau tak…

Continue Reading →

Teknik Forex Sebenar Nak Latih Anda?

Teknik Forex Sebenar nak train anda. Berminat tak? Belajar dari “0” hingga boleh trade Jangan kedekut nak labur pada ilmu yang boleh membuatkan anda senang Nak berjaya. Buang perasaan negatif Beri kepercayaan pada teknik forex sebenar Beri peluang diri anda untuk berjaya Buang perasaan “Ego” jika tidak mahu jauh ke belakang Teknik forex sebenar mampu…

Continue Reading →

[Forex] Berubah Demi WANG!

Hari ini saya nak kongsikan Sebab utama saya ingin berubah, Saya ingin berubah demi wang.. Dengan adanya wang, Saya boleh bawa keluarga berjalan-jalan Saya mempunyai masa bersama keluarga/orang tersayang Saya boleh lakukan apa yang sahaja yang saya nak 2 tip strategi mengubah diri demi wang: 1: Fikir positif Jauhkan diri dengan orang-orang yang berfikiran negatif,…

Continue Reading →

PLEASE! Tolong Jangan Jadi Mangsa Seterusnya

Saya teramat sedih dengan kejadian tipu-menipu yang berlaku dalam forex trading ni. Tak pasal-pasal duit yang telah dikumpul sejak sekian lama lebur begitu sahaja tanpa mampu mendapat pembelaan akibat ketamakan sendiri. Lagi sedih jika ia melibatkan wang pinjaman / cagaran harta pusaka! Justeru saya rasa terpanggil untuk kongsikan sedikit dengan anda cara bagaimana nak elakkan…

Continue Reading →

[Forex] Kesilapan Yang Tak Patut Dilakukan

Kenapa ramai trader yang loss? Saya tak faham lah. Sepatutnya kita trade untuk BUAT duit bukan nak RUGI duit! Bermacam-macam sebab kenapa trader boleh RUGI modal. Antara sebab utama yg jika difikirkan semula, kesilapan NEWBIE adalah.. Tak letak stop loss!! Ini merupakan kesilapan yang tak masuk akal tetapi ramai trader “berpengalaman” masih lagi amalkan benda…

Continue Reading →

Kunci Utama Berjaya Dalam Forex Trading.

Saya mengakui…agak susah untuk belajar forex tanpa feedback dari trader-trader lain yang berpengalaman. Kalau setakat belajar dari ebook dan video je, rasanya tak cukup. Kat sekolah, kita belajar membaca dan mengira melalui buku teks dan melalui bimbingan dan didikan guru. Bila dah masuk universiti, konsep yang sama digunakan: belajar melalui nota, buku teks, bimbingan dari…

Continue Reading →

[Forex] Nak Tahu Kenapa Anda Masih Loss?

Soalan Serius? Saya nak tanya sikit adakah anda tergolong seperti di bawah “Saya Dah Beli Banyak Panduan Tapi Masih Lagi Loss” “Saya Datang Seminar Masih Lagi Loss” Nak tahu kenapa anda masih loss anda akan selalu loss, jika tidak dengar nasihat: Nak berjaya dalam forex memang mudah anda perlu belajar atasi emosi & belajar trade…

Continue Reading →