Kawan Tanya, Manual Entry Ok Tak? Ini Jawapan

Hai trader, Admin yakin rata-rata trader  kebanyakan trade di seluruh dunia adalah sclaper Bila entry mesti nak untung, betul tak? Jawapan ikhlas dari admin, sclaper ok ke tak ok. Bagi admin sclaper ini ok je tetapi hati mau kering lah jangan bila entry baru flotting loss beberapa pips dah kecut nak close position Tapi kalau…

Continue Reading →

Nak buat duit dengan forex FOREX anda wajib tahu semoga ia bermanfaat

Buat sahabat trader yang terbaca perkongsian ini, Saya berkongsi atas dasar pengalaman ye 🙂 Jika anda suka amalkan jika tak suka lupakan kerana sikap yang tak sepatutanya tidak akan membawa anda ke mana-mana Jom teruskan bacaan Perkara yang wajib trader tahu jika nak mula trade forex ialah: 1: Asas-asas forex seperti Support anda resistance (SNR)…

Continue Reading →

Awek Pun Boleh Buat Profit Baca Mesej Beliau Sini….

Awek ini bernama T sebenarnya sudah lama memiliki pakej teknik forex sebenar dan dan beliau memang silent reader dalam group, Tetapi tak sangka-sangka mendapat mesej dari awek ini yang hasil dari teknik yang diamalkan dalam teknik forex sebenar dengan modal $10 sahaja awek ini sudah kumpul $245 dalam tempoh 17 hari sahaja Ini tips dari…

Continue Reading →

Sudah Serik Dengan LOSS MEMANJANG Tiba Masanya Anda Dengar Nasihat

Nak dengar atau tidak itu terpulang orite Saya nak mereka yang cuma nak belajar dapat UNTUNG dalam forex Sebelum itu, nak kongsi 3 faktor masalah utama kebanyakaan trader alami 1: Buka MT4 pilih pair BOOM garu kepala tak tahu menentukan market trend up/down 2: Bila masa analisis terkial-kial buat garisan SNR,TRENDLINE,FIBO secara serentak plus tak…

Continue Reading →

7 Step By Step Video Ini Mampu Menjana 50-100 Pips

Hi trader, Masih mencari teknik trade yang berkesan? Sudah berapa lama dalam forex trading, masih baru atau sudah lama.. Kalau jawapan anda sudah lama bagaimana keputusan trade anda setiap bulan untung atau rugi.. Kalau masih rugi walaupun sudah lama dalam forex trading BAHAYA TU kalau berterusan Dulu saya juga sama dalam situasi anda sering mencari…

Continue Reading →

Faktor Kenapa Masih Lagi Loss Walaupun Dah Guna TEKNIK

Buat trader yang dihormati Sebagai seorang trader saya nak anda juga berjaya tetapi kena ada caranya untuk perolehi kejayaan tersebut Ini adalah faktor mengapa ramai trader tak boleh profit-profit 1: Tak pandai analisis, kebanyakaan pilih TF yang salah 2: Kurang ilmu asas forex, kebanyakaan cuma nak tahu profit je 3: Bersikap tamak tak sabar 4:…

Continue Reading →

Pandangan Saya Tentang Level Trader!

Seringkali saya terlihat offer-offer pergi kelas forex sudah pasti akan ada level-level seperti ini: 1 – Beginner 2 – Intermediate 3 – Advanced Tapi pada pandangan saya, cuma ada 2 level sahaja 1: Winner 2: Loser Dalam forex kerajinan praktikal dan bimbingan yang betul amat penting,walaupun ramai trader yang sudah bertahun dan berpengalaman dalam forex,…

Continue Reading →

Nasihat Kepada Newbie Trader!

Saya sangat kesihan,Kepada newbie trader, yang baru nak masuk dunia forex yang telah attend kelas dikikis beribu-ribu Akhirnya berakhir dengan belajar basic sahaja, Ini adalah salah satu faktor yang menyebabkan ramai kata yang forex itu penipu ajar basic yang boleh dicari di internet tetapi diajar dengan harga KAPAK! Walaupun ia mahal tetapi masih ada orang…

Continue Reading →